Ica Maxi i Falun styckar och paketerar vårt kött i butik 

Äntligen kan vi presentera Ica Maxi I Faluns nya satsning: butiksstyckat och paketerat kött från Siljans Chark. 

Vi finns sedan tidigare representerade i Ica Maxi Faluns sortiment men under vecka 24 utökades samarbetet. Sedan dess köper butiken in större köttstycken för att sedan själva stycka och paketera köttet på plats i det nya tillberedningsrum som byggts för nysatsningen. 
– Det känns oerhört roligt att Ica Maxi i Falun satsar på det här sättet - och så klart att vi får vara med på satsningen med vårt kött. Det visar att intresset för lokalt kött av hög kvalitet är stort i Dalarna, säger Frank Eldin, försäljnings- och marknadschef vid Siljans Chark. 
För satsningen har rutinerade Peter Svantesson anställts som köttmästare. 

 

IcaMaxiFalunPeter Svantesson är nyanställd Köttmästare vid Ica Maxi i Falun. Tillsammans med Jonas Kalles, säljledare för färskvaror, ansvarar han för den nya manuella kötthanteringen i butiken.