Nu söker vi sommarvikarier till vår produktionsanläggning i Mora. Vi söker även personer som kan arbeta extra vid behov. Tjänsterna innefattar huvudsakligen arbete med livsmedelsproduktion, packning och expediering.

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål. Du är flexibel och har en positiv inställning. Du är också noggrann med arbetsrutiner och inte rädd för att ta i.

Meriterande är att tala och förstå svenska. Eftersom arbetet delvis är fysiskt krävande, är en god fysisk form en fördel. Truckkort är meriterande men inte ett krav. För att komma i fråga för tjänsterna behöver du ha fyllt 18 år. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi har många medarbetare med olika nationaliteter och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Vi erbjuder dig en positiv arbetsmiljö som präglas av gott samarbete och en stark teamkänsla. Våra skickliga medarbetare för inte bara för hantverkskunnande och tradition vidare utan präglar även verksamheten med nytänkande. Siljans Chark är ett av Dalarnas starkaste varumärken och kvalitet står alltid i vårt fokus. Våra kött- och charkprodukter tillverkas av råvara av hög kvalitet från lokala gårdar. Vårt eget, KRAV-godkända, slakteri finns i Vikarbyn utanför Rättvik och vidareförädlingen sker i vår anläggning i Mora. Vi värnar om den lokala matproduktionen och vill, tillsammans med regionens bönder och uppfödare, bidra till en levande landsbygd med öppna landskap. Totalt är vi runt 80 medarbetare.

Vi har kollektivavtal med Livs. Lön enligt avtal. Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs innan anställning. Sommarvikariaten har varierande längd och sträcker sig över perioden juni tom augusti. Extra timvikarier har vi behov av över hela året.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 maj. Ansök genom att skicka ett personligt brev och CV till vår produktionschef Mia Lönnemyr på e-post mia.lonnemyr@siljanschark.se. Har du frågor om tjänsterna är du också välkommen att kontakta Mia. Varmt välkommen med din ansökan!