Siljans Chark nominerade till årets varumärke i Dalarna

Dalarna Business offentliggjorde under måndagen de tre nominerade företagen till Årets varumärke i Dalarna. Ett av dem är Siljans Chark.
  – Det känns fantastiskt roligt att få en bekräftelse på det genuina arbete som gjorts under 2015 och 2016, säger Andreas Strandroth, VD Siljans Chark.

Dalarna Business nominerar varje år de företag och personer som utmärkt sig i Dalarnas näringsliv. I varje kategori nomineras tre företag, eller personer, och vinnarna koras på den årliga Stjärngalan. På måndagen offentliggjorde Dalarnas Business de nominerade i den prestigefyllda kategorin Årets varumärke. Siljans Chark är ett av tre nominerade företag med motiveringen:

”Att kontinuerligt utveckla sin verksamhet och sina produkter i takt med tiden och samtidigt ta vara på traditionen har varit ett lyckosamt recept. Siljans Chark låter medvetet och genomtänkt sitt varumärke slå vakt om värden som talar direkt till moderna köttkonsumenters hjärta – genuinitet, närhet och omsorg”.

   – Det vi gjort de senaste två åren är att strukturerat upp allt det goda som finns i varumärket Siljans Chark och utifrån det skapat en konsekvens både vad gäller produktutveckling och marknadsföring, säger Thomas Perkiö, som nyligen avgick som VD för Siljans Chark och som lett företaget de senaste två åren.

Precis som nomineringen lyder så har Siljans Chark lagt mycket energi på att dels ta till vara på kärnvärden och dels möta efterfrågan i form av medvetna köttkonsumenter som vill göra bra val.

   – Det gedigna arbete som gjorts under 2015 och 2016 med bland annat nylanseringar av till exempel bistroburgare, satsningen på Gårdsgris och identifiering av varumärkets kärnvärden är helt i linje med hur företaget vill och ska vara i framtiden. Det är oerhört positivt för oss att få den här nomineringen eftersom ambitionen att vara en stark lokal part på livsmedelsmarknaden i regionen och i närliggande län, säger Anderas Strandroth, nytillträdd VD på Siljans Chark.

   Vilket företag som får den prestigefyllda utmärkelsen som Årets företag tillkännages på den årliga Stjärngalan. I år äger den rum den 26 januari på Galaxen i Borlänge.

För mer information vänligen kontakta
VD Andreas Strandroth,
andreas.strandroth@siljanschark.se 073-068 35 13

nominerade_till_basta_varumarke

Frank Eldin, marknadschef, och Thomas Perkiö, som nyligen avgick som VD och lämnade över till Andreas Strandroth, gläds åt nomineringen till den prestigefulla utmärkelsen Årets företag i Dalarna.