4 personer
Senapscrème
Dillpicklad gurka
Friterad schalottenlök
Senapscrème: Blanda samman crème fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar.
Dillpicklad gurka: Varva gurkskivor, dill och senapsfrön i en burk. Koka upp ättika, socker och vatten och slå lagen på gurkan. Ställ kallt i minst två timmar.
Friterad schalottenlök: Vänd lökskivorna i majsstärkelsen. Hetta upp oljan till ca 180 grader. Fritera löken gyllene, låt rinna av på papper och salta.
Till servering: sjud korvarna i ca 7 min i lättsaltat vatten. Fördela mos och två korvar på varje tunnbröd. Ringla över senapscrème och lägg på gurka och friterad lök. Garnera med klippt krasse.
Vårt recept är enkelt: Öppna landskap, en levande landsbygd, god djurhållning och korta transporter. Det smakar bättre så.